Pražský Entropiq vítá novou posilu a trenéra

  • 13. 08. 2022 08:00

Letošní rok pro Entropiq Prague není příliš pozitivní záležitost. Předvádí relativně nestabilní csko a úspěchy na scéně nejsou znát. To je jeden z důvodů, proč se pražská sekce stále snaží najít stabilní sestavu a napravit tak aktuální situaci a reputaci na scéně.

Entropiq tak včera na svých sociálních sítích přivítal novou posilu, 19 letého Makedonce Zorana “xico” Markovski. Pražská sestava tak nadále zůstane mezinárodní, a to po boku rakouského Michaela “sesL“ Higatzbergera. Mladý Makedonec se tak i zároveň stává nejmladším článkem sestavy.

Makedonský talent jsme naposledy mohli vidět hrát v mixu garTi a také nějakou dobu pod dresem týmu EC Brugge. Zajímavosti může být, že mladý talent na Faceitu aktuálně dle Faceit ela drží první příčku v makedonském žebříčku a to konkrétně s elem okolo 4800, což už jen tak někdo nedosáhne a to ještě nemluvě o úctihodných výkonech v FPL Circuit.

A to doposud není jediná změna v Entropiq Prague. Tým se také rozloučil s trenérem João “horvy“ Horvathem, kterého nahradí Srb Mihajlo “feedme“ Petrović, jenž v minulosti spolupracoval s týmy jako je FATE Esports, 4glory a naposledy s mezinárodní sestavou Coalesce.

Zostava Entropiq Prague vyzerá nasledovne:

Michal "leckr" Kadlíček
Josef "MoriiSko" Maurenc
Filip "AJTT" Dolenský
Michael "sesL" Higatzberger
Zorana “xico” Markovski

Mihajlo “feedme“ Petrović - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/Entropiq

Ohodnotit

1

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.