Hráči Sampi si vybojovali Hitpoint Masters, nyní se organizace 4 z nich zbaví

  • 03. 12. 2022 08:00

Tým Sampi to letos dotáhl z druhé ligy až do Hitpoint Masters, nyní ale vše nasvědčuje tomu, že by měly přijít velké změny. Podle zdrojů blízkých této situaci se Sampi rozhodli vyměnit hned čtveřici hráčů.

Když Wetty z ERKO Esports psal na Twitter po odchodu Marca: "RIP old team SAMPI🥺 Ale to je život, někdo něčeho dosáhne a záhy o to přijde." Tehdy nikdo nevěděl, jak byl zřejmě blízko pravdě. Na jeho zprávu reagoval i samotný manažer Sampi, který napsal: "O čem to prosím mluvíš?"

Nyní je ale zřejmě všechno jinak, Sampi by kromě Marca měli opustit hned tři další hráči. BrokenSword, Baumeef i Only v organizaci s velkou pravděpodobností končí. Tuto trojici nahradí hráči s větším počtem zkušeností.

Na toplane by měl přijít EdbyK, ten nahrádí BrokenSworda. BrokenSword je tak na zřejmě na odchodu i potom, co předváděl ve druhé lize fantastické výkony. Sampi si místo něj vybrali bývalého toplanera BRUTE.

V jungli se objeví jeden z největších talentů české scény. Hráč, který se v 16 letech dostal mezi TOP5 českých hráčů v Soloq na serveru EUW. Zubac už si v Sampi zahrál v první polovině letošního roku a mid + jungle duo Ady - Zubac si tak znovu zahraje spolu.

Jak už jsem naznačil výše, tak midlane je jedinou linkou, která se měnit nebude. Na roli ADC přijde Charca, hráč, který vyhrál Hitpoint Masters s týmem AS Trenčín.

Charcu na botlane doplní Vizi, který už byl letos v Sampi jako náhradník. Vizi už si také zahrál Hitpoint Masters s týmem Inside Games. V příštím roce ho tak čeká angažmá v Sampi.

Zdroj úvodní fotografie: Sampi Twitter

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.