Dostane Dishonored vlastní seriálovou adaptaci? Na twittru se o tom rozprěstreli spekulace

  • 24. 08. 2021 00:30

Netflix se rapidně stává domovem kvalitních videoherních adaptací. Svědčí o tom Castlevania (2017), hororová podívaná v podání Resident Evil: Infinite Darkness, Zaklínač, nebo připravovaný seriál Dragon Age, o kterém jsme psali nedávno. Dokonce i Ubisoft se spojil s tímto streamovacím gigatem, aby měl základnu pro svoje show na téme her Splinter Cell, Assassin’s Creed a také Far Cry.

„Dishonored a stejnojmenný sequel z 2016 je dvojice fantastických stealth-action her, vyvíjené studiem Arkane (publikováno Bethesdou), které nám vypráví příběh Corva Attana – osobního strážce císařovny. Attano je nařčen za vraždu oné císařovny a musí si „prosekat“ cestu pro prokázání svojí neviny. Pokud zrovna přemýšlíte co hrát, rozhodně neváhejte a vyzkoušejte tyto skvosty, nebudete litovat!“

Giant "Freakin" Robot, od kterého tyto informace pochází, tvrdí, že je získal od „ověřeného a důvěryhodného“ zdroje. Stejně tak naznačil, že Netflix chce z těchto adaptací utvořit franšízy – v podobném duchu jako Zaklínač, který se dočká spinoffu v podobě anime, přičemž se pracuje i na prequelu a druhé řadě seriálu. Za zmínku určitě stojí, že jedna známá osobnost v minulosti naznačila, že by si ráda napsala Dishonored TV Show. Jde o Gennifer Hutchison, známou filmovou a seriálovou spisovatelku, která napsala třeba Pána prstenů od Amazonu, Perníkovýho tátu (Breaking Bad), či Volejte Saulovi (Better Call Saul).

Nikde sice není napsané, že se na tom právě dělá, ale zase nikdy nemůžete vědět, co stojí za takových náhodým veřejným prohlášením na twitteru. Zbývá nám jen doufat.

Zdroj titulnej fotografie: Wallpaper Cave

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.